Nieuws Archief | Nieuw hoofdkantoor | Martens Transport Oosterhout b.v
Nieuw hoofdkantoor 5 januari 2016

Martens Transport Oosterhout B.V. per januari 2016 officieel gevestigd in het nieuwe hoofdkantoor aan de Koopvaardijweg 14.

Zonder transport staat alles stil. Dit is een slogan die al jaren telt. De ontwikkeling van een transportbedrijf mag dus ook niet stil staan. Daarom verhuist Martens Transport per januari 2016 naar een nieuwe locatie in Oosterhout. Het oude hoofdkantoor gelegen aan de Rederijweg, wordt verruild voor een nieuw hoofdkantoor aan de Koopvaardijweg. Dit kantoor is aangepast aan de nieuwe huisstijl die in 2015 werd geïntroduceerd. Voor Martens Transport een goede stap met oog op de toekomst.

De afgelopen jaren is Martens Transport steeds meer een logistieke dienstverlener geworden. Daardoor zijn wij beter in staat snelle veranderingen binnen deze sector op te vangen. Met oog op de toekomst willen wij voor klanten, medewerkers en de samenleving een speler zijn die ook deze toekomst moeiteloos waarborgt.

Wat gaat er gebeuren met de oude locatie? Dit terrein is gelegen aan weg-, water- en spoorverbindingen en dus van groot belang voor de toekomst van Martens Transport als logistieke dienstverlener. Deze locatie gaat gebruikt worden als op- en overslagterminal. De terminal is gericht op op- en overslag van machines, staal- en betonelementen en andere bouw gerelateerde goederen. De terminal is per januari 2016 beschikbaar en krijgt de naam Martens Terminal Oosterhout. De eerste projecten op de terminal zullen volgende week al plaatsvinden!

Ren├ę Martens

Martens Transport Oosterhout B.V.