Home | Martens Transport Oosterhout b.v

Welkom bij Martens Transport Oosterhout B.V.

Bedrijfsprofiel

Martens Transport Oosterhout B.V. kent haar oorsprong in de jaren '30. Martens Transport is gespecialiseerd in het vervoer van exceptioneel transport. Betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding staan bij ons hoog in het vaandel. Simpelweg omdat dit voor opdrachtgevers de onderdelen zijn die horen bij een goede logistieke dienstverlener.

In alle sectoren wordt door ons professioneel logistiek team omgegaan met de opdrachten die wij ontvangen van onze opdrachtgevers. Inzet van het juiste materieel, de juiste mensen, en de juiste tijd geven aanleiding om altijd te streven naar een lange relatie. Door vertrouwen, samenwerking en een goede aanpak zijn wij in staat de oplossing te bieden voor onze klant.

Martens Transport Oosterhout B.V. heeft meer te bieden dan vervoer van exceptioneel transport. Het combineren van weg-, water- en spoorverbindingen zijn van grote meerwaarde voor een duurzame toekomst waar wij aan bij willen dragen. Daarnaast bieden wij ook diensten aan als transportbegeleiding, containerbelading, demontagewerkzaamheden, cleaning van machines en op- en overslag.

UITZONDERLIJK TRANSPORT...

en zoveel meer dan dat!

 

Nieuws

Aflevering MAN-trucks 1 mei 2020

Onlangs heeft Martens Transport twee nieuwe trucks aan het wagenpark toegevoegd.

meer
Aflevering Volvo FH16 10x4 25 januari 2020

Nieuwe 5-asser toegevoegd aan het wagenpark! 

meer
Een dag meerijden met Stan Oomen 25 juli 2018

Naam: Stan Oomen

Leeftijd: 22

Woonplaats: Sprundel

meer
TKD 2018 30 mei 2018

Nieuwe 2-assige Pendel-X dieplader van Martens Transport te bewonderen op Technische Kontakt Dagen 2018!

meer

naar nieuws-archief