[email protected] +31 (0)162 468 333 Koopvaardijweg 14, 4906 CV Oosterhout

Semi-diepladers

Semi-dieplader tot 40 ton

Martens Transport beschikt over een Nooteboom semi-dieplader met vier gedwongen gestuurde assen (MCOS-58-04V). Deze dieplader heeft een laadvermogen van zo’n 40 ton en beschikt over hydraulische oprijdkleppen die in de breedte verschuifbaar zijn. De lengte van de laadvloer is 9 meter en deze is enkel uitschuifbaar met een lengte van 6,80 meter. Daarnaast is de laadvloer voorzien van 4 twistlocks waarmee wij in staat zijn 20′, 30′, 40′ en 45′ containers te vervoeren.

Semi-diepladers tot 35 ton

Martens Transport beschikt over verschillende Nooteboom semi-diepladers met drie assen (MCOS-48-03V). De lengte van de laadvloer is 9 meter en is enkel uitschuifbaar met een lengte van 6,80 meter. Een aantal van deze semi-diepladers beschikt over hydraulische oprijdkleppen die in de breedte zijn te verschuiven. Tevens zijn ook deze laadvloeren voorzien van twistlocks ten behoeve van het vervoer van containers.

Semi-dieplader met wielkuilen

Martens Transport beschikt over een MAX semi-dieplader voorzien van wielkuilen (MAX100). Deze semi-dieplader beschikt over drie assen en heeft een laadvermogen van ruim 35 ton. De laadvloerlengte is 9,30 meter en is uitschuifbaar met 4,75 meter. Een wielkuil bevindt zich tussen de eerste en tweede as. De andere wielkuil is flexibel en bevindt zich op de deling van de laadvloer ter hoogte van het uitschuifdeel. De wielkuilen zijn eenvoudig dicht te leggen middels gegalvaniseerde afdelplaten. Deze kenmerken maken de semi-dieplader uitermate geschikt voor het vervoer van grondverzet- en (land)bouwmachines.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!