[email protected] +31 (0)162 468 333 Koopvaardijweg 14, 4906 CV Oosterhout

Speciaal transport en zoveel meer dan dat!

In de wereld van logistiek en transport zijn er bedrijven die zich onderscheiden door hun specialisatie en expertise. Martens Transport Oosterhout is een van die bedrijven die uitblinkt in wat ze doen. Als logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in exceptioneel transport heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor uitzonderlijke transportopdrachten in de Benelux.

Wagenpark

Martens Transport Oosterhout beschikt over een wagenpark dat voldoet aan de eisen van exceptioneel transport. Met 18 trekkers en 21 trailers, waaronder Euro-diepladers, semi-diepladers en uitschuifbare opleggers, hebben ze het juiste materiaal dat ze in staat zijn om uitzonderlijke ladingen te vervoeren die zich onderscheiden door hun lengte, breedte, hoogte of gewicht. Of het nu gaat om grondverzetmachines, landbouwmachines, staalconstructies of betonelementen, Martens Transport heeft de kennis en middelen om het werk gedaan te krijgen.

Transportbegeleiding en vergunningen

Wanneer u te maken heeft met exceptioneel transport, is het verkrijgen van de juiste vergunningen en het plannen van de optimale route vaak een complexe taak. Martens Transport Oosterhout biedt een allesomvattende service door het verstrekken van transportbegeleiding en het regelen van de vereiste vergunningen. In Nederland beschikken wij over doorlopende jaarontheffingen waarbij wij tot 27.50 meter lang, 3.50 meter breed en 4.25 meter hoog (ondeelbare lading) mogen vervoeren. Met onze Euro-dieplader kunnen wij tot 60 ton laden met onze zwaar transport ontheffing. Indien langer, breder of hoger regelen wij de aanvraag van incidentele vergunning en het transportbegeleiding.

Autolaadkranen

Op 10 februari 2024 kondigden wij met trots de overname aan van de autolaadkraan activiteiten van Teuben Kraanverhuur. Met deze strategische overname breidt Martens Transport zijn dienstenaanbod uit door twee indrukwekkende autolaadkranen aan het wagenpark toe te voegen.
Deze kranen, met hefcapaciteiten van 55 ton meter en 90 ton meter, zullen de bestaande vloot versterken en daarmee het dienstenpakket verder uitbreiden.

Ervaring en expertise

Wat Martens Transport Oosterhout echt onderscheidt, is de jarenlange ervaring en specialisatie in uitzonderlijk vervoer. Martens Transport heeft als familiebedrijf een geschiedenis die teruggaat tot 1922, met het eerste kenteken op naam van Martens. De onderneming heeft een mooie reputatie op weten te bouwen in de transportsector. Sinds maart 2023 is Martens Transport Oosterhout onderdeel van de FreightNed Group. Dagelijks verzorgt ons enthousiaste team het transport van exceptionele ladingen in de Benelux. Dit wordt uitgevoerd met een modern wagenpark dat klaar is voor de toekomst!

Persoonlijke aandacht voor elke opdracht

Een persoonlijke benadering is een van de pijlers van Martens Transport Oosterhout. Als klant heeft u een vast contactpersoon die verantwoordelijk is voor uw transportopdracht. Dit zorgt voor directe toegang tot relevante informatie en garandeert dat uw vragen snel en efficiënt worden beantwoord. Dankzij deze benadering kunnen ze snel schakelen en oplossingen op maat bieden, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw zending.

Hoe Martens Transport u kan helpen

Met ons uitgebreide wagenpark, ervaring, expertise en toewijding aan persoonlijke service, zijn wij de ideale partner voor elk transport dat buiten de standaardnormen valt. Of u nu te maken heeft met zware machines, grote constructies of andere uitdagende ladingen, Martens Transport Oosterhout staat klaar om de klus te klaren. De inzet voor veiligheid, snel schakelen en klanttevredenheid maakt ons een waardevolle partner in de wereld van exceptioneel transport.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of bel ons op 0162 – 468333.

Related Posts